WIE ONTWERPT DE WIJKVLAG VAN DE HAAGSE BEEMDEN ??

Op 11 juni a.s. gaan we met zijn allen de 45ste verjaardag van onze wijk vieren tijdens het Haagse Beemden Festival.

Bij elke verjaardag horen slingers, maar nog leuker is het als ook de vlag wordt uitgehangen!

Wij denken dat onze prachtige wijk toe is aan een eigen vlag, die bij het begin van dit festival zal worden gepresenteerd .

En wie weet nu beter hoe zo’n vlag er uit moet komen te zien dan jij als bewoner van onze prachtige Haagse Beemden !

Dus pak je schetsboek, je iPad , of wat dan ook, en bedenk een mooie vlag voor onze wijk!

Een zorgvuldig gekozen jury zal anoniem de vlaggen beoordelen. Op een later moment zal bekend worden gemaakt wie er in die jury zitten. Ze zullen in elk geval uit verschillende delen van de wijk komen.

Natuurlijk zal er voor de winnaar een mooie prijs zijn. Al is de mooiste beloning natuurlijk dat het winnende ontwerp de komende jaren in heel de wijk te zien zal zijn als de vlag uithangt!

Mail je ontwerp  VOOR 30 APRIL 2022  naar  netwerkhaagsebeemden@gmail.com of stuur ons op dit mailadres een scherpe foto van je ontwerp. Zorg dan wel dat je het origineel goed bewaart!

Lever je liever op papier in? Dat kan in de brievenbussen bij de drie informatiepunten van de wijk:  Kantoor Alwel Katerdonk 38  –  Inloop de Verbinding Alexberg 2a – Lucaskerk Tweeschaar 125.

Vanaf 8 april staan er ook inleverbussen in Buurthuis Gageldonk, Ontmoetingscentrum de Sleutel, Albert Heijn WC Heksenwiel, Bakker van Disseldorp WC de Berg en Jumbo WC de Donk.

De wijkvlag zal tijdens het Haagse Beemden Festival te koop zijn bij WDS en de drie informatiepuntenin twee maten. Een van 70 x 100 cm voor 7 euro en een hele grote, van 150 x 100 cm. voor 25 euro. Ook na het festival kun je de vlag kopen bij de informatiepunten, andere verkoopplekken volgen nog.

Door de vlag uit te hangen laten we weten dat er iets bijzonders te doen is in de wijk. Denk bijvoorbeeld aan Haagse Beemden Loop, Kunstroute, Heerlijk Rondje Burgst, de Kofferbakverkoop, Burendag, NLDoet enzovoort !

GAAT JOUW VLAG WAPPEREN IN DE HAAGSE BEEMDEN?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *